E-mail
Wachtwoord
Submit this form
 

Beschermd wonen


Wonen bij Nehemia
Als jij je bij ons aanmeldt, gaan we kijken welke woonvorm het beste bij je past. Daarna doen we een aanvraag bij de gemeente. Als die akkoord geeft (een indicatie), mag je bij ons komen wonen.

Wonen in Hortensia
Een woonvorm –Hortensia- bestaat uit appartementen die bij elkaar liggen. Er is een gemeenschappelijke ruimte waar je –op bepaalde momenten- terecht kunt voor gezelligheid, ontmoeting, samen eten of uit de Bijbel lezen en bidden.

Wonen in Carré
De andere woonvorm – Carré- bestaat uit een groep appartementen waar ook mensen tussen wonen die niet door ons begeleid worden. Ook in dit geval is er een gemeenschappelijke ruimte waar je op gezamenlijke momenten terecht kunt voor een praatje of koffie. De begeleiders werken ook vanuit de gemeenschappelijke ruimte.

Bij allebei de woonvormen zijn de appartementen in een wijk gevestigd. Voor mensen die veel problemen hebben met verslaving of agressie, zijn ze daarom niet geschikt. Als je het wonen in een wijk aankunt, ben je natuurlijk hartelijk welkom. Samen met onze begeleiders kom je verder.
De begeleidingsgesprekken vinden plaats in je appartement of in de gemeenschappelijke ruimte.

Denk je dat een van onze woonvormen bij je past? Bel of mail ons gerust of kom eens langs. We maken graag kennis met je.